vlinder
Wie ben ik

WIE BEN IK

Je hebt geen toverkracht nodig

om je leven te veranderen.

Alle kracht die je nodig hebt, 

zit in jezelf.

 

J.K.Rowling

Welkom op mijn website.


Mijn naam is Elfriede, van jongsaf aan was ik bezig met het welzijn van andere mensen. Tot mijn 45 jaar was ik actief als verpleegkundige in de thuiszorg, op de nierdialyse en in een instelling voor mensen met een beperking. Het nauw contact en de verbondenheid met de mensen heeft me jaren gedreven om dit werk met heel mijn hart en ziel uit te voeren.

De laatste jaren voelde ik weinig geluk bij het uitvoeren van mijn job en zocht ik meer diepgang in de dingen die ik deed. Door een burn-out 5 jaar geleden begon er een intense zoektocht naar een bewuster leven, met het accent gericht op meer zelfzorg. Vanaf 2018 begon er een transformatieproces naar wie ik in wezen was tot op de dag van heden. Deze reis, om mezelf terug te vinden, ging doorheen chakrahealing, quantum Touch, kinesiologie, allerlei workshops met etherische oliën, energetisch werk, sjamansime en creatieve workshops zoals grounded art, aquarelschilderen.

De hobby’s en interesses die ik jaren aan de kant had geschoven werden daarna extra belangrijk in mijn leven.


Door regelmatig de natuur in te gaan, leerde ik zorg te dragen voor mijn voeten, te luisteren naar mijn lichaam , te vertrouwen op wat goed is voor mezelf, en mijn hoogsensitiviteit en heldervoelendheid te aanvaarden en te gebruiken voor anderen. Door te luisteren naar mensen en mij met hen te verbinden ervaarde ik een grote drijfkracht om mensen verder op weg te helpen met hun gezondheid.


Om nog meer naar mijn klachten van mijn lichaam te luisteren volgde ik ook een cursus causale voetreflexologie die gebaseerd is op de Germaanse

geneeskunde. Dit was écht een eyeopener. Daarna volgde nog een opleiding energetische voetreflex en een opleiding psychozone massage als aanvulling op de causale voetreflex.  Het werd me duidelijk dat ik een andere weg wilde inslaan in mijn leven. Meer en meer groeide mijn behoefte om mensen holistisch te ondersteunen. 


Daarom help ik je graag in je zoektocht waar jij gelukkig van wordt en wie jij diep vanbinnen bent door mijn intuÏtie te gebruiken tijdens mijn behandelingen van voetreflex, chakrahealing en psychozone massage.

Zo ontstond BE FREE.


Vermits ik mij graag openstel voor verschillende vormen van creativiteit en ik dit naast mijn voetreflex ook nodig heb, wilde ik ook graag mijn interesses in etherische oliën, kruiden evenals schilderen, meer in het leven brengen en daardoor is CREATIEVE WORKSHOPS MET GEUR EN KLEUR BIJ FRIE ontstaan, naast BE FREE.


Wees welkom!


Warme groet,

Elfriede